B Academy || Afstuderen

Diploma, Fashionweek & Amsterdam Roest

Screen Shot 2016-02-02 at 17.04.11.png

Het is ondertussen al een tijdje geleden dat ik mijn certificaat in ontvangst mocht nemen. Maar door het succes van mijn ‘oude’ B Academy verhalen, ga ik de komende tijd terugblikken op een paar opdrachten en leuke gebeurtenissen in de drukste en meest stressvolle periode op B Academy!

11 juli 2015 was het dan zover. Vroeg in de morgen werden we al verwacht op B Academy in Amsterdam. Gelukkig verbleef ik met twee klasgenootjes in een hotel bij het Vondelpark. Wij hadden al een leuk dagje Amsterdam Fashion Week erop zitten. Eerst bezochten Marieke en ik de show van Tony Cohen. Hiervoor hadden we kaartjes gekregen van Gerline. Thankyou!! Hallo goede plaatsen en hallo Fred van Leer die samen met B Brave een paar rijen onder ons zit. Hierna was het tijd voor Futura samen met Nicole en Marieke. Na een lekker bord pasta maak ik iedereen zo gek om naar Street Flavour in Amsterdam Roest te gaan. Fashion, Music and Drinks! Nadeel, een paar uurtjes te weinig slaap. Achja, als je in Amsterdam bent moet je toch zeker een avondje uit gaan.

Made with Repix (http://repix.it)
Met Marieke voor Tony Cohen
IMG_3067
Tony Cohen
IMG_3079
Met Marieke & Nicole voor Futura
IMG_3091.JPG
Amsterdam Roest

We begonnen de dag met het zien van ons tijdschrift, Rosa. Een van onze eindopdrachten bestond uit het samenstellen van een tijdschrift. Iedereen uit onze klas heeft een deel gemaakt. Hier lezen jullie later meer over.

Tijdens de diploma uitreiking zal elke klas van B Academy Mode & Media Styling een modeshow laten zien. Een paar weken van tevoren hebben we hier een thema voor bedacht en details gekregen voor het shoppen. Last minute hebben we voor de diploma uitreiking alle outfits samengesteld en de definitieve line-up gemaakt. Ons thema was Jungle in my head. Hoe cute ziet mijn model uit! De jumpsuit is van de H&M en het jasje is van Supertrash.

IMG_3138Als eerste waren de twee klassen uit Amsterdam aan de beurt voor hun diploma. Last but not least! Tijd voor de klas uit Eindhoven. Men zegt niet voor niks bewaar het beste voor het laatst hihi. Met trots mag ik nu zeggen dat ik afgestudeerd ben als Allround Stylist! Hierna was het tijd voor wijn en nog even gezellig praten met iedereen.

P1040548.JPG
Stralende gezichten voor de diploma uitreiking

IMG_3885.JPG

P1040568.JPG

P1040589
Groepsfoto!

IMG_3171

Gewapend met mijn diploma en een wijntje sluit ik na veel te lang nakletsen de uitreiking af. Terug naar Limburg. In het korte jaartje op B Academy heb ik veel geleerd en ook al veel mogen doen. Al met al dus een topjaartje!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s