HOTSPOT: BAIRRO ALTO NIJMEGEN

image6

Niks leuker dan een middagje door de stad dwalen en hotspots ontdekken. Sinds een half jaar woon ik in Nijmegen, echter ben ik altijd op dezelfde, bekende plekken te vinden. Bij de Blonde Pater heb ik vrijwel de hele menukaart al geprobeerd. Tijd dus om mijn horizon te verbreden en opzoek te gaan naar het schattigste koffietentje van Nijmegen.

Afgelopen week kwam Laura helemaal vanuit Rotterdam voor een dagje Nijmegen. Allebei zijn we gek van hotspots en eten. Een perfecte combi! Met google maps in de aanslag gingen we op pad. Het was nog best lastig om te bepalen waar we heen wilde. Nijmegen ligt vol met leuke hotspots. Afgeleid door de winkeltjes die we op de Houtstraat en Stikke Hezelstraat tegenkwamen, kwamen we uiteindelijk op de Grote Markt terecht. Achter De Waagh verscholen vonden we Bairro Alto.

image4

image7

image1-2

image2-2

image3

Als je Bairro Alto binnenkomt valt het interieur meteen op. Het straalt gezelligheid en warmte uit. Je voelt je meteen welkom. Perfect voor the gram! Laura en ik kozen voor een tafeltje in de buurt van het raam. Online hadden we gelezen dat Bairro Alto de plek is voor de perfecte Chai Latte. Die moesten we dus zeker proberen! We bestelde twee Chai Latte plus bananenbrood. GE-NIE-TEN! Echt waar. Dit was de eerste keer dat ik bananenbrood at en ik wil meer. Gelukkig heb ik het kookboek van Rens Kroes met hierin het recept. Tijd om mijn kookkunsten te gebruiken en een net zo lekker bananenbrood tevoorschijn te toveren.

Ben je binnenkort in Nijmegen loop dan zeker even bij Bairro Alto naar binnen. Naast Chai Latte’s en bananenbrood kun je hier ook genieten van de lekkerste broodjes, gebak en salades. Ik kom in ieder geval snel weer langs. Dit stukje Nijmegen zou ik niet willen missen.

Bairro Alto, Kannenmarkt 6 Nijmegen

Advertenties

Een reactie op “HOTSPOT: BAIRRO ALTO NIJMEGEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s