Brand new Hunkemöller flagship store Amsterdam

IMG_1525

Op 14 februari was het dan zover. De exclusieve opening van de nieuwe Hunkemöller flagship store aan de Kalverstraat in Amsterdam! Een vriendin van ons had kaartjes gewonnen via de win actie van Anna Nooshin en deze had ze aan ons gegeven. Super lief, dus duizend maal dank!

Samen met Althea reisde ik vanaf Nijmegen naar Amsterdam centraal. All black and dressed for the occasion. De winkel is makkelijk te bereiken vanaf Amsterdam Centraal. Volg de stroom toeristen naar De Dam en van daaruit is de Kalverstraat absoluut niet te missen. Vanaf 4 uur was de winkel alleen nog maar toegankelijk voor de genodigde. We werden verwelkomend met een lekker glaasje drank. Aangezien het valentijnsdag was kon een rozenblaadje erin niet ontbreken. Omdat wij via de win actie van Anna Nooshin kwamen kregen we een zilver bandje om, een plattegrond en een goodie bag.

IMG_1495

IMG_1509

Eventjes snel een foto maken

IMG_1496

Who doesn’t love a good goodie bag? Bij Hunkemöller weten ze zeker hoe ze hun Shero’s kunnen verwennen. Een bulletjournal, volumespray, lipbalm, highlighter en een giftcard zaten erin.

Nadat we welkom waren geheten was het tijd voor een rondje door de flagship store. Er zijn in totaal drie verdiepingen te vinden. Op de begane grond is de fashion week collectie en de swimwear collectie van Anna Nooshin te vinden.

IMG_1523

IMG_1526

IMG_1521IMG_1529IMG_1528

Door deze prachtige boeketten krijg ik zo een zin om mijn kamer helemaal op te fleuren met de mooiste bloemen!

IMG_1517

Als je de trap naar benden afgaat kom je bij de sportcollectie, basis collectie en bij de body fitting paskamer uit.

IMG_1498

Ga je naar boven dan kom je bij de noir collectie, private collectie en de paskamers uit.

IMG_1515IMG_1511IMG_1507IMG_1531

Natuurlijk was het onvermijdelijk om de Hunkemöller niet met lege handen te verlaten

IMG_1500

IMG_1516IMG_1506IMG_1504

Echt wauw, wat een mooie winkel! Met maar liefst een oppervlakte van 430 vierkante meter waren we hier ook wel even zoet mee. Overal waren er dingen te doen zoals een selfie wall en een nagelbar. Ook werden overal hapjes en drankjes uitgedeeld. Can I live here please?

Doordat we via de win actie van Anna Nooshin kaartjes hadden gekregen, mochten we eventjes kort meet & greeten. Echt wat een lief mens! Na een kort praatje kon een foto natuurlijk niet ontbreken. Much love.

IMG_1553

Hierna konden we het natuurlijk niet laten om onze giftcards gelijk te gebruiken. I can say we used them very well. Met twee goed gevulde tasjes hebben we uiteindelijk de flagship store verlaten. Ben je binnenkort in Amsterdam en hou je ook van mooie lingerie? Vergeet dan niet om hier even binnen te stappen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s