Wanderlust Amsterdam X Roxeanne Hazes

xuaf7017.jpg

Het is ondertussen alweer een tijdje geleden, maar zo geweldig dat ik het alsnog met jullie wil delen! Op 13 september lanceerde Wanderlust Amsterdam in samenwerking met een guestdesigner een speciale collectie. En door ons ongelofelijke grote enthousiasme op Instagram waren Laura en ik ook uitgenodigd om hierbij te zijn. Enjoy your fucking night. Trust me, we will.

Voor iedereen die Wanderlust Amsterdam nog niet kent lees vooral verder! Dit merk wordt steeds bekender en als een echte fashionista moet je wel een van hun unieke items in je kast hebben hangen.

Het event werd gegeven op de Oostenburgermiddenstraat, in hetzelfde gebouw waar ook het iconische kantoor zit. Officespace met een heuse mini vijver! Doe mij die maar. Bij de ingang werden we opgewacht door een medewerker die ons welkom heette en begeleide naar de bar. Met een rosé wijntje in de ene hand en de mobiel in de andere was het tijd om het event te verkennen. Kon je zelf helaas niet bij het event zijn? Geen paniek, we hebben meer dan genoeg foto’s voor jullie gemaakt.

IMG_8825Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Hoe awesome! Er is serieus een popcorn en suikerspin kraam. In onze flinke behoefte naar zoetigheid is zeker voorzien. Ook is er een photobooth, compleet met attributen waarmee we ons helemaal kunnen optutten. Important to know, het is dezelfde photobooth die ze ook bij de Kardashians gebruiken.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Daarnaast is de hele locatie versiert met discoballen, nepboobies (stressballen) en heel veel glitter.

Processed with VSCO with hb2 preset

Gelukkig bestaat er nooit zoiets als teveel glitter. Na rondkijken komen we erachter dat er ook nog een hotdog kraam is. Ik denk dat we naast het fashion walhalla ook het food walhalla gevonden hebben.

Voordat de collectiepresentatie begint kunnen we ook nog naar de huidige collectie kijken. Deze hangt in het kantoor van Wanderlust. Ik blijf erbij, dit is echt office goals.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Dan is het zover. Time to reveal the collection! Starstruck staan Laura en ik te kijken naar Roxeanne Hazes die haar collectie voor Wanderlust presenteert. #TEAMFAUX! De collectie bestaat uit vijf items. Een faux fur bomberjacket, een hooded sweat dress, twee t-shirts en een t-shirt dress. Comfortable streetwear, perfect voor die stoere fashionista. Ik heb mijn zinnen gezet op de twee t-shirtjes. Laura droomt alleen nog maar over de hooded sweat dress. Ik denk dat op diezelfde avond al minstens drie verschillende stylingopties gehoord heb.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Wat ik zo geweldig vind aan deze collectie is de eerlijkheid van Roxeanne. Thema’s zoals plastische chirurgie komen terug in de items. Een dikke middelvinger naar iedereen die hier kritiek op heeft. Roxeanne we love u!

 

Foto’s door Laura Cox & Lisanne Pörteners

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s