Sid & Liv

Processed with VSCO with hb2 preset

De kogel is door de kerk. Een van mijn favoriete parels uit Nijmegen gaat de deuren sluiten. Ik heb het hier over het altijd gezellige Sid & Liv. Na mijn tranen gedroogd te hebben, heb ik besloten om nog een laatste blogpost over Sid & Liv te schrijven. Je hebt namelijk nog tot en met 26 november de kans om hier langs te gaan. Doen, doen, doen!

Sid & Liv ligt in het centrum van Nijmegen en is te vinden op Van Welderenstraat 95. De hele dag kan je hier binnenwandelen voor een ontbijtje, lunch, diner, borrel en zelfs een hightea. De zaak draagt de vibe van een gezellige woonkamer uit en je voelt je hier helemaal thuis. Als je door de zaak heenloopt kom je uit in de binnenstadstuin van Sid & Liv. Met mooi weer kun je hier buiten ook zitten.

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with a6 preset

De twee katten van Sid & Liv lopen hier ook rond en zijn er altijd klaar voor om de nodige poezenknuffels uit te delen. Zoals je ziet zijn Laura en ik echte katten vrouwtjes.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Ik woon nu al ruim 1,5 jaar in Nijmegen, maar tot 4 maanden geleden was ik nog nooit bij Sid & Liv naar binnen geweest. Zo jammer, want sinds de eerste keer lunchen ben ik helemaal gek op deze plek. Daarom om Sid & Liv nog een keertje te vieren, een terugblik op al het moois dat Sid & Liv te bieden heeft. Elk seizoen een nieuwe menukaart, heerlijk eten, gezellige mensen en twee hele lieve katten.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Sid & Liv heel veel succes met alles wat jullie in de toekomst gaan doen. Nijmegen gaat jullie missen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s