Eline Rosina Pop-up shop

Processed with VSCO with s2 preset

In hartje Nijmegen ligt het kantoor van sieraden label Eline Rosina. Aangezien ik hier vrijwel elke dag langskom, kon ik het natuurlijk niet missen dat in December twee keer het kantoor omgetoverd zou worden tot een heuse pop-up shop. Helaas was ik er het eerste weekend niet bij, maar niet getreurd! Deze keer heb ik wel mijn slag kunnen slaan. Neem samen met mij een kijkje in dit prachtig gestylde kantoor en aanschouw mijn nieuwe goodies. Goud, panter print en een knalroze koelkast gegarandeerd.

De pop-up shop van Eline Rosina zit dit weekend in het kantoor van het sieraden label op de Van Welderenstraat in Nijmegen. Tot en met zondag 24 december kun je hier nog terecht for some last minute christmas shopping. Snel gaan dus! Ze zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Vrijdag was ik er al als een van de eerste bij. Zo kon ik lekker op mijn gemak tussen de sieraden neuzen en het interieur bewonderen. Ik had geen flauw idee hoe het pand er van binnen uitzag, maar toen ik binnenkwam dacht ik wauw.. Doe mij maar dit hele interieur alsjeblieft.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Het interieur kon ik helaas niet meenemen, maar enkele sieraden wel. Na een rondje door het kantoor viel mijn oog al snel op een giftset en een setje oorbellen. Na een kort twijfel moment van nog geen 5 minuten besloot ik om ze allebei mee te nemen. Met de intentie om het setje oorbellen als cadeautje te doen en mezelf op de giftset te trakteren besloot ik af te rekenen.

Processed with VSCO with s2 preset

Nu moet ik zeggen dat ik het setje oorbellen toch wel heel erg mooi vind. Dilemma opgelost: ik bestel het setje oorbellen gewoon nog een keer. Met zo veel mooie oorbellen wordt het misschien wel tijd om een derde gaatje te laten piercen.

En nu, the moment supreme! Mijn nieuwe goodies.

cqkt9817.jpgProcessed with VSCO with s2 preset

Als eerste het setje oorbellen. Dit zijn de Essential zirconia hoops in gold plated sterling silver. I LOVE IT! Helaas zijn ze online uitverkocht, maar hou de website in de gaten. Als het goed is worden ze weer aangevuld.

ljay4121.jpgProcessed with VSCO with s2 preset

Dit is de giftset die ik heb weten te bemachtigen. Op Instagram zag ik al dat er grote vraag naar was en dat er in de pop-up shop nog enkele doosjes aanwezig waren. Lucky me! Ik was op tijd. Dit is de Gift Set #1 in gold plated sterling silver. De oorbellen die hierin zitten zijn de Snake hoops, North star coin hoops en de North star earrings. Helaas ook online uitverkocht op de North star earrings na.

ildj7704.jpg

Dit weekend hebben ze bij Eline Rosina een speciale actie. Bij besteding vanaf €30,- euro krijg je een setje Tiny hoops gratis erbij. Hoe lief!

Ik ben helemaal klaar voor de feestdagen met mijn nieuwe oorbellen. What a weekend!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s