Animal Dress

Animal dress2.jpg

Animal print and red lips, a combination I can’t get enough off! Een favoriete combinatie waar ik altijd op kan terugvallen. Enkele jaren geleden werd je nog flink nagestaard als je in een animal printje op straat verscheen, maar gelukkig is deze print weer helemaal terug in het modebeeld! Things are getting wild. Lees verder om meer van mijn outfit te zien en learn how to get this look for yourself!

De animal print is helemaal terug van weg geweest. Voor deze look heb ik ervoor gekozen om een neutraal luipaarden printje te dragen. Dit seizoen is het namelijk hartstikke in om de animal print in een knalkleur te dragen. Niks is meer te gek!

25.JPG

29.JPG

Voor deze outfit draag ik een maxi jurk van Invito. Deze jurk is in meerdere kleuren verkrijgbaar, maar dit blijft toch echt mijn favoriet! Ik heb deze jurk voor het eerst bij een vriendin aan gezien en toen ik hem zag moest ik hem gelijk hebben. Call it love at first sight. De look heb ik gestyled met een denim jack van de Zara, geleend van een vriendin van mij. Hij valt lekker oversized en voegt samen met de schoenen een stoer tintje aan de outfit toe. Dr.Martens zijn altijd goed! Daarnaast draag ik een baret van Episode Vintage uit Rotterdam, tasje van de Zara, een simpele, zwarte riem en mijn favoriete gouden kettinkje van Anna+Nina.

 

Animal dress get the look2.jpg

Hierboven kun je precies zien waar je de items of soortgelijke items kan halen van deze outfit. I hoped you liked my look! Leave a comment and tell me what you think about this outfit!

Much love,

Lisanne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s