EVENT: VOGUE FLOWER MARKET

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover, de allereerste Vogue Flower Market vond plaats in de tuinen van het rijksmuseum! Alle lezeressen van het Vogue september nummer waren welkom en kregen gratis toegang + munten. Iedere fashionista die het september nummer in haar bezit had was hier te vinden. Natuurlijk was ik er ook bij!

Samen met mijn twee beste vriendinnen Timu en Lucia (blogger van mondaysissue.nl) reisden we naar Amsterdam. Totaal niet voorbereid op het warme weer kwamen we in Amsterdam aan. Gelukkig konden de jasjes uit en was het ineens een stuk beter uit te houden. Toen we bij de tuinen van het rijksmuseum aankwamen werden we opgewacht door een zee van bloemen. Mag ik een groot applaus voor de mensen die dit evenement hebben opgezet, het zag er echt prachtig uit! Bij de ingang stond een echte Vogue tuktuk, gelijk al een van de hotspots waar vele mensen een foto voor wilden maken.

Vogue Flower Market1.jpg

Naast een Vogue pop-up café, Marc Jacobs ijskraam en Chloé photobooth waren er ook veel workshops te volgen en stonden er kraampjes die de leukste merken verkochten. Er was zoveel keuze en drukte dat we even overwhelmed waren. We besloten om eerst langs de kraampjes te gaan. Hier stonden onder andere Designer Vintage, Spijkers en Spijkers en Rosefield. Lucia en ik konden het niet laten om met lege handen naar huis te gaan. Aangezien ik laatst al een gouden horloge heb gekocht besloot ik om voor een minimalistische, gouden armband te gaan. Perfect voor bij mijn gouden sieraden stach!

Vogue Flower Market 2.jpg

Vervolgens zijn we op de foto gegaan bij de Chloé photobooth. Het was wel lang wachten maar uiteindelijk heb je dan ook wat.

8FDD3BD2-FE5B-411B-AEE8-5EBEFC47728A

Bij de Marc Jacobs ijskraam hebben we genoten van een heerlijk ijsje dat is geïnspireerd op de Daisy luchtjes van Jacobs. Een van mijn favoriete parfums, much love! Op de Vogue Flower Market mocht natuurlijk ook iedereen een eigen boeket samenstellen. Er waren zoveel mooie bloemen dat het kiezen lastig werd. Gelukkig stonden de Vogue Flower Boys klaar om te helpen en vervolgens je boeket in te pakken in Vogue magazine papier. Dat is nog eens een fashionable boeket.

Vogue Flower Market 3.jpg

Met een boeket bloemen in de ene arm en de september Vogue in de andere verlieten we blij de Vogue Flower Market. Lieve Vogue, een kleine tip: Make it much bigger next year! Can’t wait to see what it will look like next year. We loved it!

Advertenties

16 reacties op ‘EVENT: VOGUE FLOWER MARKET

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s