ALTER BY ANNA NOOSHIN

This is not a magazine! This is ALTER.  Het eerste issue van Alter, TRAILER TRASH is eindelijk uit! Dit ging niet ongemerkt voorbij. Ik was aanwezig tijdens de launch op Amsterdam Fashion Week. Alter – To change something, usually slightly, or to cause the characteristics of something to change. 

6 september was de opening night van Amsterdam Fashion Week. De perfecte locatie en dag om Alter te launchen. That’s smart thinking right there! Alter is een creatief concept, opgezet door Anna Nooshin & Romy Bresseleers. Een jaar lang zijn zij in het geheim met dit project bezig geweest en nu was het dan eindelijk zover.

De launch was lang en breed aangekondigd op Instagram en door de getoonde previews was iedereen hartstikke benieuwd naar Alter. Op het museumplein in Amsterdam stond er voor de launch een van de schattigste suikerspin kraampjes ooit klaar. Compleet met Alter spiegelwand en alle Trailer Trash items. Natuurlijk waren Anna & Romy er ook!

Alter 1

Man wat wilde ik graag dat magazine in mijn handen krijgen. Magazine? Dat is het toch helemaal niet? Anna verwoordt het heel mooi in het voorwoord van het eerste issue, Trailer Trash. See the thing with ALTER is that it can be whatever you want it to be. Ik dacht voorheen namelijk dat het een soort van magazine zou zijn gevuld met de gaafste editorials. Nu ik Alter in mijn handen heb realiseer ik dat het een creatief concept is. Zo ontvang je bij het boekje Trailer Trash ook een poster, glossy stickervel, speelkaarten en een prachtige sleeve om alles in te bewaren.

Processed with VSCO with s2 preset

Naast de issue Trailer Trash verkoopt Alter nog meer leuke items. Zo worden er bij de launch van iedere issue een aantal exclusieve items verkocht. Deze items passen perfect bij het thema van die issue. Met Trailer Trash zijn er onder andere een gouden ketting, oorbellen en een pin te koop. Maar ook stoffen tasjes en shirts met hierop een print uit Trailer Trash. Natuurlijk ging er een tasje met mij mee naar huis.

Alter 2

Wat ik zo gaaf vind aan Alter is de complete vormgeving. Naast de kick-ass beelden die voor de issue Trailer Trash geschoten zijn is de complete verpakking en ervaring waarin het komt gewoon echt next-level. Alter is al gelijk een echt merk en zo veel meer dan alleen een magazine. This is not a magazine. I get you now Anna & Romy. Zo zijn de beelden op de speelkaarten net zo mooi als de editorial beelden in Trailer Trash zelf. Ook de suikerspin kraam is helemaal in de stijl van Trailer Trash! Het hele totaal plaatje klopt.

Mocht je Trailer Trash ook in huis willen, dan moet je er snel bij zijn. When it’s sold out, it’s gone! Alter website. Ik kan in ieder geval niet wachten op de volgende editie. Show me more of your creativity Anna & Romy!

Advertenties

18 reacties op ‘ALTER BY ANNA NOOSHIN

    1. Haha het ging om de lancering van een boekje dat ze samen heeft geproduceerd met Romy. De editorials hierin vind ik heel gaaf, dus daarom wilde ik ook graag bij de launch aanwezig zijn. Wel jammer dat er nog geen tweede issue is uitgebracht.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s