My week in pictures – 7

Het is alweer tijd voor de zevende ‘My week in pictures’. Ben je benieuwd naar wat ik de afgelopen week heb meegemaakt? Lees dan snel verder!

De week begon met een avondje in de stad. Maandag avond besloten Gioia en ik om lekker een drankje te gaan doen bij Pinot op de markt in Nijmegen. Pinot staat bekend om haar wijnen, maar ik ging toch voor een wit biertje. Vervolgens sloten we de avond af met een drankje bij Malle Babbe. Tijd voor een rose biertje.

Dinsdag werd Atlas 6 maanden. Hij groeit echt super hard, dus ik plaatste een schattige throwback fotoreeks op zijn Instagram.

Woensdag ontving ik een aantal pakketjes die ik vervolgens ging unboxen op mijn Instagram. Zo kreeg ik dit mooie telefoonhoesje van iDeal Of Sweden x Negin Mirsalehi en ontving ik een zonnebril van Komett Studios.

Donderdag gingen Gioia en ik sporten bij Basic Fit. Het is ondertussen maanden geleden dat ik voor het laatst voet heb gezet binnen een sportschool. Ik ben benieuwd hoe lang ik het sporten ga volhouden. Geef mij maar turnen of parkour. Veel intensiever en leuker dan de fitness.

Als beloning op onze sportieve onderneming besloten we om onszelf te trakteren op een lunch bij Smaakrijk Nijmegen. Smaakrijk heeft een stadstuin waar je heerlijk kan genieten van een ontbijtje of lunch. Aangezien ik al ontbeten had koos ik voor een cappuccino en een roomboter croissant met Nutella.

In de avond vertrok ik naar Arnhem om mijn vriendinnen Sies en Timu te zien. Hier hebben we gezellig bijgekletst in de tuin onder het genot van een snelle pasta. Nelson de kat was ook van de partij.

Zaterdag vertrok ik al om half 10 met de trein richting Limburg. Eerst ging ik samen met Laura naar het Outlet in Roermond. Deze lieve schat vertrekt over 1 weekje voor een half jaar naar Parijs. Super gaaf, maar ik ga haar sowieso missen. Dat wordt dus zeker een ticket naar Parijs boeken, oui oui!

Hoe geweldig is deze kattenclutch wel niet ❤ Forever a cat lady.

Laura maakte nog snel een aantal foto’s van mijn outfit met mijn nieuwe zonnebril van Komett Studios. I love it!

Vervolgens reisde ik door naar Beek om nog een middagje met mam door te brengen. We gingen shoppen in Makado Beek. Hier scoorde ik nog twee rokjes. Mam was ook goed geslaagd met drie jurken en een rokje. Ook gingen we nog even lunchen bij Bikkels in de Makado. Beiden genoten we van een lekkere tosti. Mam had er eentje met ham/kaas en ik had er een met tomaat/mozzarella.

Voordat ik weer terug reisde naar Nijmegen zijn we nog even langs huis gegaan om Hero te bezoeken. Mijn lieve schat wordt volgende maand alweer 20 jaar oud. Ze is een echte granny. Vervolgens zijn we nog gaan eten bij De Shoes in Grevenbicht en heeft mam mij op het station afgezet.

Zondag had ik een rustige dag en heb ik niet echt meer iets meegemaakt. Volgende week staat een weekendje Limburg bij mijn familie op de planning en een avond met vriendinnen in Nijmegen. Can’t wait!

13 gedachten over “My week in pictures – 7”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s