Hotspot – Pluk Amsterdam

Pluk Amsterdam voelt als foodie heaven. Wit, open and fresh with a hint of pink. Naast de leukste interieur items kun je bij Pluk ook terecht voor de heerlijkste bowls, sandwiches, gebak en nog veel meer. Lucia en ik gingen hierheen om deze gerechten eindelijk eens zelf te proeven. You know what they say. Dreams taste like cotton candy.

Pluk heeft twee locaties in Amsterdam. Wij zijn naar de locatie in de Reestraat geweest. Toen Lucia en ik bij Pluk aankwamen zagen we dat er best veel mensen buiten stonden. Door de drukte waren we stiekem een beetje bang dat het eetgedeelte al helemaal vol zat. Gelukkig bleek dit niet het geval te zijn. Je moest namelijk eerst bestellen aan de kassa en vervolgens kon je pas plaatsnemen met je eten. Heel handig, want op deze manier werden de tafels alleen maar gevuld met lunchende mensen.

Bij de kassa aangekomen kon ik de unicorn cupcakes absoluut niet weerstaan. Deze moest en zou ik bestellen. Daarnaast bestelde ik ook nog een bowl met chocolade en een gezonde smoothie. I’m a chocoholic for life. Lucia bestelde ook een bowl en een smoothie.

Toen we al het eten op tafel plaatste kon ik het natuurlijk niet laten om eerst een foto van de lunch te maken. Het plaatje klopte gewoon helemaal. Van de eenhoorn cupcakes tot de roze smoothies, alles paste perfect bij elkaar.

De lunch bij Pluk Amsterdam was heel lekker. Ik ben een grote zoetekauw, dus ik was helemaal gelukkig. Daarnaast zag de winkel er zelf ook heel erg leuk uit. De perfecte plek om leuke hebbedingetjes te scoren. See you soon Pluk!

11 gedachten over “Hotspot – Pluk Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s