My week in pictures – 8

Het is alweer tijd voor de achtste ‘My week in pictures’. Ben je benieuwd naar wat ik de afgelopen week heb meegemaakt? Lees dan snel verder!

De maandagochtend begon met een intensieve sportsessie samen met Gioia. Gewapend met mijn heerlijke Röhnisch sportoutfit was ik er klaar voor om eventjes keihard te trainen. Stipt om 12.00 middags, tijdens het sporten, verstuurde ik een mailtje naar Yazz Ink. Zij opende haar boeken voor de laatste plekken van dit najaar. Ik wil heel graag een tattoo van mijn kat laten zetten en haar stijl spreekt mij erg aan. Hopelijk heeft ze voor mij nog een plekje. Mijn mailtje is in ieder geval al binnen.

Atlas en ik gingen woensdag wandelen in het park en kwamen hier ineens een Disney poort tegen. Het leek ineens net eventjes alsof Atlas in Disney Land was.

In de avond moest ik nog een promotie foto maken van mijn iDeal of Sweden x Negin Mirsalehi telefoonhoesje. Atlas besloot om ook erbij op de foto te gaan. Hij stak zelfs even zijn tong uit naar de selfie camera. Donderdag ging ik mijn Swapfiets ophalen voor mijn samenwerking met Swapfiets en Frendzontour. De komende drie maanden zien jullie mij op een flitsende Swapfiets voorbij rijden. Foto’s volgen snel!

Vrijdag vertrokken mijn vriend en ik samen met Atlas naar Limburg. Hier bleven we drie dagen. We kwamen vrijdag avond laat in Limburg aan en lieten Atlas eerst aan het huis van mijn vader wennen. Atlas vond het geweldig dat pap een tuin had en was daar ook niet meer weg te krijgen.

Zaterdagochtend ging ik eerst met mijn zusje en broertje een cadeaumand samenstellen voor onze moeder. Zij is 52 geworden en dit wilde we feestelijk vieren. We hadden allemaal leuke dingetjes gehaald en die samen tot een cadeaumand verpakt.

We zijn met het gezin gaan eten bij Pfeffer und Salz in Selfkant. Ik genoot van een vegetarische ovenschotel van tortellini gevuld met spinazie en in de oven gebakken met kaas. Heel lekker, maar ook heel machtig. Vervolgens hebben we nog even een drankje gedaan bij mam en Hub thuis.

Ook zijn we nog even bij mijn opa en oma langs geweest, waar Atlas alleen maar door de tuin wilde rennen en snoepjes eten. Hij had de tijd van zijn leven.

In de avond hebben we bij pap thuis de film Queen gekeken. Dit onder het genot van een lekker kopje thee en een vers stukje appelcake.

Zondagochtend was het alweer tijd om terug naar Nijmegen te gaan. We hebben samen lekker ontbeten bij pap en hebben vervolgens de auto ingeladen om terug te reizen. Atlas besloot om een lekker dutje te doen in de auto. In de avond had ik de verjaardag van mijn goede vriendin Selin. Zij had weer heerlijke Turkse hapjes gemaakt. Ook was er een lekkere Red Velvet Cake. I’m a real foodlover.

14 gedachten over “My week in pictures – 8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s