Hotspot Sittard – Local’s

Sinds juli 2019 is Sittard een gave hotspot rijker. Opgericht door drie lokale ondernemers biedt Local’s iets wat in Sittard tot nu toe nog ontbrak. Een samensmelting van food, fashion en beauty, die ieder op een eigen manier tot recht komen. Onlangs was ik weer in het mooie Zuiden en kon ik het niet weerstaan om Local’s een bezoekje te brengen.

Ik hou van lekker eten, dus ik besloot om hier samen met een vriendin, Lucia, te gaan lunchen. Local’s ligt midden in het historische centrum van Sittard, vlak bij de markt. Bij aankomst zagen wij al dat het aardig druk was. Het food gedeelte was goed gevuld, er waren mensen aan het winkelen of aan het genieten van een beauty behandeling. Door het zachte winterweer besloten Lucia en ik om buiten op het terras plaats te nemen.

Als je mij ergens gelukkig mee kunt maken dan is dat wel een goede kop koffie. Nog beter, vegan koffie. Alle kleine beetjes dragen namelijk bij aan een duurzamere wereld.

Lucia en ik kozen beiden voor de pannenkoeken die op het menu stonden. Ik ben echt een sucker voor pancakes, dus de keuze hiervoor was snel gemaakt. Fluffy American pancakes met chocolade, banaan, frambozen en aardbeien. Love it.

Als je een keer in Sittard bent raad ik het je zeker aan om een bezoekje te brengen aan Local’s. Al is het voor een kopje koffie, een manicure of om de vele unieke en duurzame merken te bekijken die er verkocht worden. Ik kom in ieder geval snel terug om een kop koffie drinken.

21 gedachten over “Hotspot Sittard – Local’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s